Lola 15 Lola 15 je lagani ekstraktor posebno napravljen za čišćenje manjih površina tepiha i poda. Bez obzira na njene male dimenzije, projektovana je za profesionalnu upotrebu, kao i za kontinualno opterećenje kao što je rentiranje ili kod agencija za čišćenje i održavanje velikih sistema. Njen sistem super vakuma omogućava da se ukloni maksimalna količina prljavštine uz najkraće vreme sušenja. Lola 15 se standardno isporučuje sa papučom za tepih i pod                  (na slici). Ručni alat za čišćenje tapaciranog nameštaja i unutrašnjosti automobila EXT10 predstavlja opcioni dodatak. Sa dodatnim priborom 27TUS Lola 15 radi i pripremu tepiha za pranje.
NUKLEUS Tepih program čišćenja obuhvata ponudu velikog broja mašina i pribora, koji su pogodni za profesionalno čišćenje tepiha i mebla. Karakteristika svih mašina je njihova pouzdanost i snaga. Naš Italijanski partner je razvio jedinstvene sisteme i prihvatio specijalne tehnologije pomoću kojih se postižu najbolji rezultati u čišćenju a i maksimalan učinak. Ekstraktore čine telo mašine, creva i spoljna papuča za brizganje i usisavanje tepiha. Umesto klasične papuče može se koristiti i opcioni dodatak Power Brush papuča sa četkom. Dodavanjem specijalnih dodataka, ekstraktor sa priborom se može transformisati u "Profesionalni komplet za čišćenje tepiha", koji obuhvata sve faktore čišćenja pri čemu se dobijaju neuporedivi rezultati. Vreme sušenja tepiha nakon čišćenja u velikoj meri zavisi od snage vakuma. Specijalno dizajnirani vakum motori koji imaju veliku moć podizanja vodenog stuba (moć vakuma) su usavršeni i omogućuju da se vodeni stub podigne i do 5o% više nego kod standardnih ekstraktora za tepihe. Na taj način imamo dosta kraće vreme sušenja nego sa običnim ekstraktorima. Ne samo da se smanjuje vreme sušenja, već se i postižu bolji rezultati čišćenja, jer dodatni rastvor koji se izbaci iz vlakana sadrži i prljavštinu koja je uklonjena sa tepiha. Kod čišćenja tepiha i tkanina, ishod čišćenja može biti znatno bolji upotrebom TOPLE vode, umesto vode sobne temperature. Posebna testiranja pokazuju da, ako se isti tepih čisti sa 10oC toplijom vodom, postiže se isti rezultat kao kada se tepih čisti dva puta vodom manje temperature. Sistem instant zagrevanja omogućava da se dobije topla voda u protoku odmah nakon što se mašina uključi. Rastvor vode i hemikalija dobija se obično dodavanjem hemikalije u rezervoar za rastvor. Da bi se dobila tačna koncentracija, potrebno je izračunati količinu hemikalije koja se dodaje, prema kapacitetu rezervoara za rastvor. Nakon čišćenja, preostali rastvor u rezervoaru obično propada. Radi toga razvijen je i u ponudi je sistem za automatsko doziranje hemikalija tokom procesa čišćenja koji ima mnoge prednosti (vidi HEMIX50 sistem). Pre početka pranja obično se preporučuje da se tepih poprska hemijskim rastvorom, kako bi se omogućilo da se prljavština odvoji od vlakana tepiha.Usavršeni patentirani sistem pred-prskanja, omogućava da se pred-prskanje vrši istom mašinom koja se koristi za čišćenje, pri čemu se obezbeđuje kontrolisana i optimalna koncentracija hemikalije. Operater ne mora da koristi poseban uređaj. Može veoma brzo da izvrši pred- prskanje površine, zahvaljujući pumpi koja ima visok učinak i da se osloni na veliku autonomnost kada je u pitanju kompletan kapacitet rezervoara. Gubici u vremenu zbog čestog punjenja portabl prskalica se shodno tome eliminišu.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Ekstraktori Ekstraktori sa četkom Profesionalni kompleti Čišćenje suvom penom Čišćenje i dezinfekcija sanitarija Dodaci Sredstva za čišćenje Čišćenje tepiha, mebla i sanitarija - Ekstraktori O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
Lola Maxi Lola Maxi je profesionalni ekstraktor za čišćenje površina tepiha srednje veličine. Njen sistem super vakuma omogućava uklanjanje maksimalne količine prljavštine sa tepiha i mebla uz najkraće vreme sušenja. Jaka, kompaktna, laka za nošenje, ova mašina je idealna za firme koje se bave čišćenjem. Njena mala širina čini je posebno prikladnom kada su u pitanju čišćenje vozova, autobusa, bioskopa i aviona. Lola Maxi može da se isporuči i sa protočnim grejačem za toplu vodu H1.8KW kao i sa opcionim dodatkom papučom sa rotirajućom četkom EXT27BR. Na raspolaganju su i dodatni ručni alati kao opcija, od plastike EXT10 ili aluminijuma EXT10AL. Ukoliko se opremi HEMIX50 sistemom, mašina može da vrši automatsko doziranje hemikalija, pred-prskanje tepiha i ispiranje.
Sara 50 Sara 50 je posebno nečujan ekstraktor (samo 60 decibela!), odlične  jačine usisavanja i to zahvaljujući trostepenom motoru super vakuma. Zahvaljujući nečujnom radu, ova mašina se preporučuje kod čišćenja hotela, kancelarija, banaka i drugih objekata gde je buka nepoželjna. Specijalno namenjeni nosači omogućavaju kačenje creva i papučica na mašinu, kako bi se kompletna mašina lakše premeštala sa lokacije na lokaciju. Moguća isporuka sa protočnim grejačem za toplu vodu H1.8KW i dodatnom papučom sa četkama i grejačem EXT40BR. Ukoliko se opremi HEMIX50 sistemom, moguće je vršiti automatsko doziranje hemikalija, pred-prskanje tepiha i ispiranje.
Sara 70 Sara 70 je profesionalni ekstraktor sa 2 trostepena vakum motora koji omogućavaju brzo čišćenje velikih površina tepiha. Njen sistem super vakuma uklanja maksimalnu količinu prljavštine sa tepiha a uz to se postiže i najkraće vreme sušenja. Dva rezervoara, po 70 litara svaki, omogućavaju dug i samostalan rad. Specijalno namenjeni nosači omogućavaju kačenje creva i papučica na mašinu, kako bi se kompletna mašina lakše premeštala sa lokacije na lokaciju. Sara 70 se može isporučiti sa protočnim grejačem za toplu vodu H1.8KW i dodatnom papučom sa četkama i grejačem EXT40BR. Ukoliko se opremi patentiranim HEMIX50 sistemom, moguće je vršiti automatsko doziranje hemikalija, pred-prskanje tepiha i ispiranje.
Sara HP Sara HP je ekstraktor izuzetno visokih performansi sa vrhunskom klipnom PumpTec pumpom od 28 bara i 2 trostepena vakum motora. Njen sistem super vakuma čini da se ukloni maksimalna količina prljavštine sa tepiha i to uz najkraće vreme sušenja. Protok pod visokim pritiskom omogućava da se lakše ukloni prljavština sa vlakana tepiha. Dva rezervoara, svaki od po 70 litara, omogućavaju dug i samostalan rad. Sara HP je posebno namenjena profesionalnim firmama za čišćenje tepiha kojima su brzina i kvalitet usluge od presudnog značaja. Specijalno namenjeni nosači omogućavaju kačenje creva i papučica na mašinu, kako bi se kompletna mašina lakše premeštala sa jednog mesta na drugo. Sara HP se može isporučiti sa protočnim grejačem za toplu vodu H1.8KW i dodatnom papučicom sa četkom i grejačem EXT40BR. Sara HP se standardno isporučuje sa ugrađenim HEMIX50 sistemom koji omogućava automatsko doziranje hemikalija, pred-prskanje tepiha i ispiranje.
Lola Hot Lola Hot je najmanji ekstraktor sa brzim zagrevanjem vode. Upotrebom tople vode postiže se efikasnije čišćenje veoma prljavih materijala. Štaviše, njen sistem super vakuma omogućava uklanjanje maksimalne količine prljavštine sa mebla ili tepiha uz najkraće vreme sušenja. Lola Hot može da se stavi i u mali automobil ili iznese na vrh stepenica bez napora, zahvaljujući dimenzijama i težini. Lola Hot se standardno isporučuje sa ručnom papučicom EXT10 a može joj se priključiti i dodatni pribor za čišćenje tepiha i poda EXT27TT. Namenjena je onim firmama kojima je potreban lak ekstraktor sa toplom vodom. Izuzetna za autoperionice.
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
Ekstraktori Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci Tehnički podaci LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5