NUKLEUS sredstva za čišćenje su nastala iz potrebe za rešavanjem prisutnih problema u domenu profesionalnog pranja i čišćenja u Srbiji. Bilo da su prisutna uvozna sredstva bila previše skupa ili preslaba da otklone zaprljanost koja se može kod nas sresti tamo gde je prisutno neredovno održavanje, ili dovoljno dobra da otklone zaprljanost ali pri tom previše agresivna po tretiranu površinu, nastojali smo da ponudimo adekvatan proizvod koji može otkloniti te probleme. Prema mišljenju sve većeg broja naših klijenata u tome smo i uspeli. Svi proizvodi su bazirani na naprednim Američkim formulacijama koje su modifikovane shodno zahtevima Srpskih profesionalaca. Tako da su NUKLEUS proizvodi potpuno nove formulacije, prilagođene Srpskom tržištu visokim kvalitetom, jer to nameću veoma zahtevni poslovi pranja koji se sreću kod nas i pristupačnom cenom koju zahteva postojeće ekonomsko okruženje. Stalnim kontaktom sa firmama koje se bave profesionalnim pranjem i čišćenjem u raznim segmentima, konstantno usavršavamo naše formulacije i kreiramo nove proizvode krojene prema potrebama profesionalaca.  
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Sredstva za čišćenje O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
LEUS NUK
SREDSTVA ZA TEPIH SERVISE
PRANJE TEPIHA
TEPIH PRO
Vrhunski koncentrovani praškasti deterdžent za profesionalno mašinsko pranje tepiha. Poseban odnos najkvalitetnijih aktivnih supstanci, podizača prljavštine i sredstava za kvašenje čine ovaj proizvod izvanredno efikasnim za jako zaprljane tepihe, mebl i itisone jako prometnih prostora. Izuzetno ekonomičan, deluje odmah i uklanja prljavštinu i fleke pri preporučenom razblaženju od 1:100. Tepih Pro je pravi izbor kada tepihe treba stvarno oprati.
PRANJE MEBLA
PROPENA
Proizvod namenjen poslovima čišćenja tepiha i mebla u objektima gde je potrebno što kraće vreme sušenja. Propena generiše aktivnu suvu penu koja za razliku od klasičnih penušavih šampona ima veoma kratko vreme sušenja zahvaljujući posebnoj kombinaciji aktivnih supstanci. Sušenje je brzo bez obzira da li je prljavština nakon dejstva ovog proizvoda izvučena samo vakumom ili uz brizganje vode ekstrakcionom mašinom. Idealan izbor za brzo čišćenje mebl garnitura i unutrašnjosti vozila. Za mašine za aplikaciju ovog proizvoda pogledati Sabrina Foam.
DODATNA SREDSTVA
NEUTRAL
Proizvod namenjen snižavanju Ph vrednosti nakon pranja tepiha, ili neutralizaciju nakon pranja alkalnim sredstvima za pranje. Istovremeno se umanjuje pojava braon efekta na resama i krajevima vlakana. Umanjuje mogućnost razlivanja boja kod pojedinih, retkih tipova tepiha koji poseduju vlakna obojena prirodnim bojama.
DODATNA SREDSTVA
DEODORA
Koncentrat mirisa.
DODATNA SREDSTVA
RUBBEO
Sredstvo za beljenje resa nakon ili tokom pranja tepiha. Kao dodatak u rastvoru sredstva za pranje tepiha osvežava boje i eliminiše pojavu braon boje na resama i krajevima vlakana. Može se koristiti i samostalno za beljenje resa nakon pranja tepiha.
Sredstva za čišćenje sledeća strana PRANJE TEPIHA
EKSTRAKTOR
Vrhunski koncentrovani tečni deterdžent za profesionalno mašinsko pranje tepiha i mebla. Poseban odnos najkvalitetnijih aktivnih supstanci, podizača prljavštine i sredstava za kvašenje čine ovaj proizvod izvanredno efikasnim za jako zaprljane tepihe, mebl i itisone jako prometnih prostora. Izuzetno ekonomičan, deluje odmah i uklanja prljavštinu i fleke pri preporučenom razblaženju od 1:100. Ekstraktor je pravi izbor kada tepihe i mebl treba stvarno oprati.
PROUDLY MADE  IN SERBIA