Paročistači su segment mašina nastao kao potreba rešavanja problema pranja prostora i objekata na kojima nije dozvoljeno ili je teško a ponekad i nemoguće ukloniti veliku količinu otpadnih voda koje nastaju nakon pranja mašinama visokog pritiska i sl. Za razliku od mašina visokog pritiska koje izbacuju do 21 L/min vode, najjači paročistači u ponudi izbacuju do 37 L/sat vode u vidu pare koja najvećim delom odlazi u vazduh. Veoma visoka temperatura od 1800C uklanja masnoće i bez hemije a upotrebom hemije proces čišćenja se ubrzava. Nukleus program paročistača odnosno Generatora Vodene Pare je osmišljen da može ponuditi adekvatan model u zavisnosti od obima i tipa predmeta i objekata koji se čiste, kako bi se adekvatnim ulaganjem postigli maksimalni rezultati.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Paročistači Dodaci Sredstva za čišćenje Čišćenje suvom parom O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
GVP ETNA GVP Etna je jedini paročistač u ponudi sa usisivačem. Komande na rukohvatu čine rad jednostavnim. Idealna mašina za kuhinje, restorane, dubinsko pranje vozila i mebla.
GVP AMIATA GVP Amiata snažniji model bez usisivača, kompaktnih dimenzija, idealan za pranje kuhinja, objekata brze hrane i sl.
GVP VENATOR GVP Venator Izuzetno snažan paročistač sa dodatkom za peskarenje. Za primenu u industriji i pranje fasada, uklanjanje žvaka sa betonskih i drugih podova i sl. Zahvaljujući maloj količini vode u vidu pare peskarenje ovom mašinom je bez nereda i rasipanja peska u svim pravcima za razliku od drugih metoda.
GVP VEZUV GVP Vezuv izuzetno snažan paročistač za primenu u prehrambenoj industriji, zatvorenim industrijskim prostorima za čišćenje sanitarnih prostora i sl. U ponudi je u tri modela različite snage.
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
Paročistači LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci