Posebno osmišljena da udovolji specifičnim zahtevima u industriji Nukleus profesionalna linija usisivača ima za cilj da ponudi funkcionalna rešenja. Usisna snaga, sistem filtracije i tih rad su osnovne karakteristike koje čine da profesionalci cene ove proizvode. Modeli za mokro i suvo usisavanje poseduju jedan do tri dvostepena vakum motora različitih zapremina rezervoara koji mogu biti fiksni ili odvojivi, izrađeni od polipropilena otpornog na udar ili nerđajućeg čelika. Set dodataka je osmišljen za različite operacije bilo da je suvo ili mokro usisavanje i dizajniran je da zadovolji sve potrebe agencija za čišćenje, autoperionica, u industriji i sl.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Usisivači Dodaci Sredstva za čišćenje Usisivači O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
TIPO Tipo poseduje utišani dvostepeni vakum motor sa 2400mm vodenog stuba vakuma, kompletan set dodataka promera 40mm i inhibitor statičkog elektriciteta. Usisni sistem ima ugrađeno by-pass hlađenje. Rezervoar zapremine 50 litara zadovoljava gotovo sve oblasti upotrebe.
TIPO S Tipo S je model kao prethodni izuzev rezervoara koji je od nerđajućeg čelika.
VIKTOR S Viktor S je model kao prethodni izuzev rezervoara koji je od nerđajućeg čelika.
VINDI 2 Vindi 2 pripada najnovijoj generaciji usisivača, poseduje dva vakum motora visoke efikasnosti, manualni filter šejker, kompletan set dodataka promera 40mm i inhibitor statičkog elektriciteta. Usisni sistem ima ugrađeno by-pass hlađenje.
VIKTOR Viktor je moćan usisivač velike zapremine rezervoara sa kompletnim setom dodataka promera 40mm. U ponudi je u varijanti sa dva (Viktor 2) i tri utišana vakum motora (Viktor 3).
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
VENTO Vento usisivač za sve tipove primene u industriji. U ponudi je u varijanti sa dva i tri utišana vakum motora. Set dodataka se isporučuje po narudžbi u varijanri promera 70mm ili 50mm.
TURBINA Turbina usisivač sa turbinom koju pokreće indukcioni motor, koncept koji obezbeđuje izuzetno dug vek upotrebe bez potrebe za servisiranjem. Moćan uređaj za gotovo sve primene i one koji žele usisivač u koji se samo jednom investira.
VINDI 3 Vindi 3 pripada najnovijoj generaciji usisivača, poseduje tri vakum motora visoke efikasnosti, manualni filter šejker, kompletan set dodataka promera 40mm i inhibitor statičkog elektriciteta. Usisni sistem ima ugrađeno by-pass hlađenje.
Usisivači LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci