Odabir kombimata za NUKLEUS program je baziran na iskustvima i zahtevima profesionalaca: jednostavno rukovanje, efikastnost i dug vek mašine. Radi lakšeg prepoznavanja gabarita i učinka različitih modela brojna oznaka pored naziva mašine se odnosi na širinu traga čišćenja u cm. Raznovrsnost i velika paleta modela omogućavaju odabir prave mašine za svaki radni prostor kako bi se optimalnim ulaganjem postigla maksimalna brzina i ušteda.
O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori Četkare Kombimati Čistilice Sredstva za čišćenje Pranje i čišćenje tvrdih podova - Kombimati O nama Proizvodi Novosti Kontakt Distributeri Pitanja i odgovori
Aris 50 Aris 50 je namenjen za čišćenje podova većih površina do 2200 m2. Poseduje sistem automatskog merenja deterdženta, merač broja radnih sati ergonomičan analogni kontrolni panel, samonivelirajuću četku. U ponudi je u tri varijante, 220V (Aris 50 E), varijanta na baterije (Aris 50 BM) i varijanta na baterije sa sopstvenim pogonom (Aris 50 BTR).
Aris 55 Aris 55 je varijanta sa dve četke, širim tragom čišćenja i namenjen za čišćenje i održavanje podova površine do 2500 m2. Poseduje sistem automatskog merenja deterdženta, merač broja radnih sati ergonomičan analogni kontrolni panel, samonivelirajuće četke. U ponudi je u varijanti na baterije sa sopstvenim pogonom (Aris 55 BTR).
Rex 66 Rex 66 je mašina sa dve četke, velikim kapacitetom rezervoara namenjen za čišćenje i održavanje podova površine do 4000 m2. Poseduje sistem automatskog merenja deterdženta, merač broja radnih sati ergonomičan analogni kontrolni panel, samonivelirajuće četke. U ponudi je u varijanti na baterije sa sopstvenim pogonom (Rex 66 BTR).
Rex 75 Rex 75 je najveći model u ponudi “walk behind” mašina sa širokim tragom čišćenja, velikim kapacitetom rezervoara i namenjen za čišćenje i održavanje podova površine do 4500 m2. Poseduje sistem automatskog merenja deterdženta, merač broja radnih sati ergonomičan analogni kontrolni panel, samonivelirajuće četke. U ponudi je u varijanti na baterije sa sopstvenim pogonom (Rex 75 BTR).
Aris 66 Aris 66 je varijanta sa dve četke, širim tragom čišćenja koji ga svrstava po mogućnostima rame uz rame sa većim modelima i namenjen za čišćenje i održavanje podova površine do 3000 m2. Poseduje sistem automatskog merenja deterdženta, merač broja radnih sati ergonomičan analogni kontrolni panel, samonivelirajuće četke. U ponudi je u varijanti na baterije sa sopstvenim pogonom (Aris 66 BTR).
  Copyright Molecule d.o.o. 2010.
LEUS NUK GARANCIJA GODINA 5
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Tehnički podaci
Kombimati sledeća strana